PDA

View Full Version : Problem with forum...



Wilbur
11-03-2017, 01:15 AM
A user of this forum reported that he was getting an unrelated popup. Is anyone else seeing this?

John Kielly
11-03-2017, 02:49 AM
Haven't had unrelated popups since they took my prostate out. :(

Nor Cal Mikie
11-03-2017, 10:20 AM
"Haven't had unrelated popups since they took my prostate out".
They have pills for that problem BUT, if you don't swallow them fast enough, you'll get a stiff neck.:D

Bill Gammon
11-03-2017, 10:35 AM
I have not had the stiff neck, EH!!!!!!!!!!!

Wilbur
11-03-2017, 12:35 PM
I have not had a "stiff" anything....and don't expect such....

Bob1949
11-03-2017, 05:53 PM
Wiilbur,

I havenít had any unusual pop-ups or redirects. All forum functions appear to be operating well.
Thanks.
Funny thing though, about getting old, all the wrong things are getting stiff.
Just an observation.:D

Bob

RJG
11-03-2017, 08:29 PM
I got the pop up on my I-phone, nothing on my computer.

AndyTaber
11-03-2017, 08:32 PM
Today I started to get redirected to "68dare-t.com". Telling me I am the random winner of the day.

jackie schmidt
11-03-2017, 10:11 PM
Today I started to get redirected to "68dare-t.com". Telling me I am the random winner of the day.

I got that too, green background. I never open that kind of crap, just hit the X delete.

dmort
11-03-2017, 10:46 PM
I think the Russians are at it again........we need another committee to investigate this.

Mort

Jeff Whitt
11-03-2017, 11:32 PM
Yes pop up on my phone
Multiple ones

markharp
11-04-2017, 04:08 PM
Yes I am getting a pop up

Wilbur
11-04-2017, 08:25 PM
I haven't fixed this yet because according to vBulletin it's a big deal....and because I'm afraid to work on it before my trusty helper gets back from that trip with the kids. The vBulletin guy is gonna get back to me on the best way to fix it...I think....

John Kielly
11-05-2017, 03:20 AM
I haven't fixed this yet because according to vBulletin it's a big deal....and because I'm afraid to work on it before my trusty helper gets back from that trip with the kids. The vBulletin guy is gonna get back to me on the best way to fix it...I think....
The power of positive evasion... :o

Wilbur
11-05-2017, 09:59 AM
I don't know which evasion is more powerful...mine or the vBulletin guy. Pretty sure vBulletin will win because at some point (late tonight probably) I'll have to try to fix it. If you get a "page not found" error when trying to access the site you'll know I GOOFED UP! Wouldn't be the first but it could be the worst.

Melvin Calliham
11-05-2017, 09:58 PM
I get a pop up saying I have one a large payout
Melvin

Wilbur
11-06-2017, 01:47 PM
Do those that are seeing this popup see it on the home page (benchrest.com) or just the forum.

Kyle Schultz
11-06-2017, 04:28 PM
I see it everywhere.

Wilbur
11-06-2017, 05:22 PM
Thanks Kyle!

Willam Gardner
11-06-2017, 09:12 PM
Iím new to the forum and get a pop up every time I log on.
Iím on a iPad, kinda flustering.
But anyways Iím new to benchrest and like what I see so far.
Bill

jackie schmidt
11-06-2017, 09:28 PM
I just logged on and got it again on the Forum login.

At least you can delete it. What would be bad if it was one of those that has no exit, you finally have to clear your search history in "settings" to get rid of it.

adamsgt
11-08-2017, 02:28 PM
I stay logged in so that may be why I'm not seeing it.

Ian_Owen
11-12-2017, 03:24 AM
I get the pop up and a redirect on my ipad & iphone, but not on my desktop computer

Ian

Chism G
11-16-2017, 02:31 PM
There is no way to install add blockers on these devices.

Try this on iPhones at home where you have Wifi. Go to settings. Tap Wifi. Tap wifi address.(There should a check mark) scroll down to, "configure DNS". Tap "configure DNS". Tap "manual setting". There will be one or more DNS servers already listed. Add the following server. 74.53.155.162 hit save.

Go back and try to log on to Benchrest .com

If you dont get a pop up, thank me. If you do get a pop up, the fix didn't work, it only took about two minutes out of your life to try. If you'd like, you can go back to settings and remove the above server. Not necessary.

Let us know how it went.



Glenn