PDA

View Full Version : Classifieds



Beau
10-15-2010, 09:28 PM
Is there actually an access code on the listings or that just a cruel joke?

Tom C.
10-16-2010, 07:45 AM
go to home page or main page you can get into classifieds from there.

Beau
10-16-2010, 09:47 AM
I don't have a problem getting in. When I try to contact somebody it says enter the access code below. Below where? Below what? I can't find it.

DonMatzeder
10-16-2010, 09:53 AM
Directly below where it says "enter access code" there appears a four letter code with distorted letters that is supposed to keep spammer programs from collecting data. Your brouser may not be showing them.

Beau
10-17-2010, 08:39 AM
Apparently not. Let me try IE.

Okay, that worked. Appreciate it.